Zakaj najeti avtodom v zimskem času in nizki sezoni?

Načrtovanje potovanja z avtodomom
Kaj narediti pred prvim potovanjem z avtodomom?
23. februarja, 2018
Zakaj najeti avtodom v času spomladanskih počitnic?
Zakaj najeti avtodom v času spomladanskih počitnic?
23. februarja, 2018
Prikaži vse

Zakaj najeti avtodom v zimskem času in nizki sezoni?

Navada, da se na dopust z avtodomom odpravljamo le v času poletnih dopustov, ko lahko izkoristimo čas ob poležavanju na plaži, se zadnja leta spreminja in vedno več ljudi se odloča za najem avtodoma tudi v zimski sezoni in se s tem izogne gneči na cestah in napihnjenim visokim sezonskim cenam.

Mi vam svetujemo, da si počitnice razdelite na vse letne čase in se odpravite na lepše z avtodomom na različne lokacije v različnih letnih časih. To vam bo napolnilo baterije. Privoščite si daljši vikend najem avtodoma, z avtodomom na poti preživite jesenske počitnice z otroki, privoščite si oddih z avtodomo v času zimskih počitnic in se z avtodomom odpravite na smučanje ali pa na novoletno rajanje – vse te možnosti, ki vam v času dopusta omogočijo izkusiti drugačno okolje in se izogniti vsakdanjemu stresu, so izjemno dragocene za zdravje in dobro počutje.

Na Adriatik.si se tudi izven visoke sezone obrača vse več najemnikov, ki jih zanima najem avtodoma za najrazličnejše podvige v različnih letnih časih. Če nimate idej, kam z avtodomom v nizki sezoni ali v zimski sezoni, imamo za vas kar nekaj namigov!

Jesensko raziskovanje Evrope z avtodomom

Jeseni je potovanje z avtodomom po Sloveniji lahko prečudovito, prav tako vam priporočamo sedemdnevno potepanje po Toscani, Avtriji ali pa posedanje ob Jadranskem morju, celo Balatonu – vse te najrazličnejše destinacije vam lahko omogočijo neizmerne užitke.

Na Martinovanje z avtodomom

Z avtodomom se lahko odpravite na zanimivo Martinovanje, na katerem lahko preizkušate nova vina in uživate dobro hrano, potem pa vas aka le kratek sprehod do avtodoma, kjer vas čaka postelja za udoben počitek in gostoljubje kot bi bili v lastnem domu.

Novoletni prazniki v avtodomu

Ko pridejo na vrsto novoletni prazniki, imajo številni težave z iskanjem hotelov in hotelskih sob, težavna je organizacija potovanja z vlakom ali potovanje z letalom … V veliki večini primerov marsikdo ugotovi, da je bil z rezervacijo prepozen in da so kapacitete že zasedene. V tem primeru imamo za vas odlično rešitev – ugoden najem avtodoma v zimski sezoni. Navdušeni avtodomarji vedo, da imajo lahko z najemom avtodoma pozimi odličen oddih v naravi, na snegu, ob dobri hrani, pijači in ognjemetu. Nepozabno doživetje, ki si ga boste želeli ponovili.

Z avtodomom na smučanje

Zimski čas vabi tudi na vsa smučišča – tako v Sloveniji kot tudi v sosednji Italiji in Avstriji. Z avtodomom ste lahko vsak dan na drugem smučišču. In v avtodomu vas pozimi ne bo zeblo, saj so sodobni avtodomi opremljeni za bivanje v vseh letnih časih – pozimi je v avtodomu poskrljeno za gretje s truma gretjem ali webasto ogrevanjem. Velik prtljažni boks avtodoma bo poskrbel, da bo vaša oprema za smučanje in smučarska obleka čez noč suha.

Z avtodomom v toplice

Še ena odlična ideja, kam z avtodomom na počitnice, je obisk toplic v zimskem času. Kaj je lepšega, kot namakanje v toplem bazenu v toplicah, ko je zunaj sneg in mraz. Ste že poskusili? To je res pravi užitek. Skoraj vse toplice v Sloveniji imajo kampe ali postajališča za avtodome. In tako ste na svojem in si dan lahko organizirate tako, kot vam je všeč. Če vam prija, se odpravite na kopanje, lahko se sprehajate v zimski idili ali pa se podate na raziskovanje kulinaričnih specialitet izbranega kraja. Vse je odvisno od vaših odločitev in vaše volje.

Na koncu še nekaj, kar vam bo olajšalo odločitev – cene najema avtodoma v zimski sezoni so občutno nižje, osebni dogovori so veliko lažji, za najem avtodoma pa se lahko odločite dobesedno čez noč. Pri Adriatik.si vam bomo vedno poskusili ugoditi in vedno vam bomo ponudili za vas najugodnejšo možnost, saj si želimo, da je vaš oddih z našimi avtodomi nepozaben ne glede na letni čas.

Srečno pot vam na potovanju z avtodomom želi Adriatik.si!