Najem avtodoma

Adriatik.si ponuja v najem različne modele avtodomov za več oseb. V ponudbi so avtodomi za najmanj 2 osebi in avtodomi za največ 7 oseb s standardno in nadstandardno opremo. Vaše potovanje z našimi avtodomi je lahko brezskrbno, saj imamo sodobno floto, naša vozila pa so redno servisirana in vzdrževana. Z dodatno opremo za doplačilo bo vaše potovanje z avtodomom še bolj prijetno. Za najcenejši najem avtodoma preverite našo last minute ponudbo.


Najem avtodoma

Adria A70 DK za 7 oseb
že od 80 €/ dan

Adria A70 je najnovejši avtodom za 7 oseb, letnik 2018. Bivalni prostor tega avtodoma ima odprto zasnovo – ima prostor za udobno bivanje in spanje ter prostoren jedilni prostor. Spalnica z dodatno višino 210 cm ponuja prostoren spalni predel v prednjem strešnem prostoru.

Avtodom za 7 oseb Adria A70 je prostorno vozilo z najnovejšo opremo. Ponaša se s prostornostjo in nudi uporabniku optimalno razporeditev v notranjosti, ima nov kuhinjski blok s prostornim hladilnikom in zasnovo skrite kopalnice, v prednjem strešnem prostoru pa se nahaja široka postelja.

Več Rezervacija

Najem avtodoma

Adria A75 DP – avtodom za 6 oseb
že od 80 €/ dan

Adriatik.si ponuja v najem avtodom za 6 oseb Adria A75 DP, letnik 2019. Bivalni prostor tega avtodoma ima odprto zasnovo in obsega prostor za udobno bivanje za do šest oseb ter prostoren jedilni prostor.

Avtodom ima izjemno prostoren spalni predel v prednjem strešnem prostoru z dodatno višino, ki znaša 210 cm. Avtodom ima tendo in je opremljen s tempomatom.

Več Rezervacija

Adria V65SL-5

Adria V65SL za 3 osebe
že od 70 €/ dan

Adria V65SL je najnovejši avtodom za 3 osebe, primeren za potovanja v vseh letnih časih. Za prijetno bivanje skrbi optimalna razporeditev v notranjosti in motorna klima poleti ter truma gretje v hladnejših dneh. Avtodom Adria V65SL je okretno vozilo, zaradi katerega bo potovanje z avtodomom prijetno in udobno.

Avtodom za 3 osebe Adria V65SL je lahko vodljiv avtodom, kot kombi vozilo. Večja zakonska postelja se nahaja v zadnjem delu avtodoma, medtem ko se manjša postelja lahko sestavi v jedilnem predelu avtodoma. Notranjost je opremljena optimalno, truma gretje za zimo in motorna klima za poletje, na voljo sta tudi tenda in nosilec za kolesa.

Več Rezervacija

Najem avtodoma

Grand Royal za 4 osebe
že od 80 €/ dan

Adriatik.si ponuja v najem avtodom za 4 osebe Grand Royal, letnik 2017. Novejši avtodom je opremljen z dvojno posteljo v zadnjem delu avtodoma, dodatno ležišče za še 2 osebi pa se sestavi v prednjem delu avtodoma. Ima motorno klimo in webasto ogrevanje za prijetno potovanje in bivanje. Avtodom ima tendo.

Primeren je za potovanje in bivanje do 4 oseb. Avtodom je dolžine 6,99 m, je lahko vodljiv zaradi bogate dodatne opreme, ima radio z navigacijo. Avtodom je opremljen s tempomatom.

Več Rezervacija