Najem avtodoma

Adriatik.si ponuja v najem različne modele avtodomov za več oseb. V ponudbi so avtodomi za najmanj 2 osebi in avtodomi za največ 7 oseb s standardno in nadstandardno opremo. Vaše potovanje z našimi avtodomi je lahko brezskrbno, saj imamo sodobno floto, naša vozila pa so redno servisirana in vzdrževana. Z dodatno opremo za doplačilo bo vaše potovanje z avtodomom še bolj prijetno. Za najcenejši najem avtodoma preverite našo last minute ponudbo.


Rimor Seal 95 za 5 oseb
že od 80 €/ dan

Avtodom Rimor Seal 95 je avtodom za 5 oseb. Opremljen je z dvojno posteljo v zadnjem delu avtodoma, ob katerem pa se lahko doda še eno sestavljivo ležišče. V prednjem delu se prav tako lahko izdela ležišče, ki je primerno za dve osebi.

Avtodom za 5 oseb ima bogato opremo: ABS zavorni sistem, hladilnik, plinsko kuhalno ploščo, motorno klimo, truma ogrevanje, električni pomik prednjih stekel, centralno zaklepanje, plinsko jeklenko, dozo kemikalij za toaleto. Za doplačilo je na voljo tudi dodatna oprema, da bo vaše potovanje z avtodomom še prijetnejše.

Več Rezervacija

Grand Royal za 4 osebe
že od 80 €/ dan

Grand Royal je avtodom za 4 osebe, letnik 2017. Ta novejši avtodom je opremljen z dvojno posteljo v zadnjem delu avtodoma, ima dodatno ležišče za še 2 osebi, ki se sestavi v prednjem delu avtodoma. Motorna klima in webasto ogrevanje poskrbita za prijetno potovanje in bivanje v vseh letnih časih.

Avtodom za 4 osebe ima bogato dodatno opremo: motorna klima, webasto ogrevanje, plinska kuhalna plošča, srednje velik hladilnik, doza kemikalij za toaleto.

Več Rezervacija

CI X-TIL ELITE S za 4 osebe
že od 70 €/ dan

Avtodom CI x-til ELITE je avtodom za 4 osebe. Ponuja 2 zakonski postelji. Ena se nahaja v zadnjem delu avtodomu, druga pa v dvižnem alkoven predelu. Avtodom ponuja popolnoma ločen wc prostor od tuš kabine.

Avtodom za 4 osebe ima bogato opremo: truma gretje, tendo, motorno klimo, garažo primerno za kolesa, plinsko jeklenko, dozo kemikalij za toaleto. Za doplačilo je na voljo tudi dodatna oprema, da bo vaše potovanje z avtodomom še prijetnejše.

Več Rezervacija

Rimor Seal 95P za 5 oseb
že od 80 €/ dan

Avtodom Rimor Seal 95P je avtodom za 5 oseb. Opremljen je z dvojno posteljo v zadnjem delu avtodoma, ob katerem pa se lahko doda še eno sestavljivo ležišče. V prednjem delu se prav tako lahko izdela ležišče, ki je primerno za dve osebi.

Avtodom za 5 oseb ima bogato opremo: ABS zavorni sistem, hladilnik, plinsko kuhalno ploščo, motorno klimo, truma ogrevanje, električni pomik prednjih stekel, centralno zaklepanje, plinsko jeklenko, dozo kemikalij za toaleto. Za doplačilo je na voljo tudi dodatna oprema, da bo vaše potovanje z avtodomom še prijetnejše …

Več Rezervacija

Adria A70 za 7 oseb
že od 80 €/ dan

Adria A70 je najnovejši avtodom za 7 oseb, letnik 2018. Bivalni prostor tega avtodoma ima odprto zasnovo – obsega prostor za udobno spanje in bivanje ter prostoren jedilni prostor. Spalnica z dodatno višino, ki znaša 210 cm, ponuja izjemno prostoren spalni predel v prednjem strešnem prostoru.

Avtodom za 7 oseb Adria A70 je prostorno vozilo z najnovejšo opremo. Odlikujejo ga prostornost in optimalna razporeditev v notranjosti, nov kuhinjski blok s prostornim hladilnikom, ekskluzivna zasnova skrite kopalnice, v prednjem strešnem prostoru se nahaja široka postelja.

Več Rezervacija

Van 600 za 3 osebe
že od 70 €/ dan

Van 600 je najnovejši avtodom za 3 osebe, letnik 2018, primeren za potovanja v vseh letnih časih. Za prijetno bivanje skrbi optimalna razporeditev v notranjosti in motorna klima poleti ter truma gretje v hladnejših dneh. Avtodom Van 600 je okretno vozilo, zaradi katerega bo potovanje z avtodomom prijetno in udobno.

Avtodom za 3 osebe Van 600 je lahko vodljiv avtodom, kot kombi vozilo. Večja zakonska postelja se nahaja v zadnjem delu avtodoma, medtem ko se manjša postelja lahko sestavi v jedilnem predelu avtodoma. Notranjost je opremljena optimalno, truma gretje za zimo in motorna klima za poletje, na voljo sta tudi tenda in nosilec za kolesa.

Več Rezervacija

Roller Team 2 za 6 oseb
že od 70 €/ dan

Roller Team 2 je avtodom za 6 oseb, letnik 2012. Avtodom je optimalno opremljen, ima pograd v zadnjem delu avtodoma ter z zakonsko posteljo v alkovnu. Dodatna postelja za dve osebi se sestavi v jedilnem predelu avtodoma. Avtodom za 6 oseb je primeren za potovanja v vseh letnih časih. Za prijetno bivanje skrbi bivalna klima.

Avtodom za 6 oseb ima naslednjo opremo: truma gretje, motorno klimo in stacionarno klimatsko napravo, na voljo je tudi nosilec za kolesa, ima alarm za plin, ročni sesalec, plinsko jeklenko, dozo kemikalij za toaleto. Za doplačilo je na voljo tudi dodatna oprema, da bo vaše potovanje z avtodomom še prijetnejše.

Več Rezervacija