Najem avtodoma

Adriatik.si ponuja v najem različne modele avtodomov za več oseb. V ponudbi so avtodomi za najmanj 2 osebi in avtodomi za največ 7 oseb s standardno in nadstandardno opremo. Vaše potovanje z našimi avtodomi je lahko brezskrbno, saj imamo sodobno floto, naša vozila pa so redno servisirana in vzdrževana. Z dodatno opremo za doplačilo bo vaše potovanje z avtodomom še bolj prijetno. Za najcenejši najem avtodoma preverite našo last minute ponudbo.


Najem avtodoma

Adria A70 za 7 oseb
že od 80 €/ dan

Adria A70 je najnovejši avtodom za 7 oseb, letnik 2018. Bivalni prostor tega avtodoma ima odprto zasnovo – ima prostor za udobno bivanje in spanje ter prostoren jedilni prostor. Spalnica z dodatno višino 210 cm ponuja prostoren spalni predel v prednjem strešnem prostoru.

Avtodom za 7 oseb Adria A70 je prostorno vozilo z najnovejšo opremo. Ponaša se s prostornostjo in nudi uporabniku optimalno razporeditev v notranjosti, ima nov kuhinjski blok s prostornim hladilnikom in zasnovo skrite kopalnice, v prednjem strešnem prostoru pa se nahaja široka postelja.

Več Rezervacija

Najem avtodoma

Adria A70 2019 za 7 oseb
že od 80 €/ dan

Adria A70 je najnovejši avtodom za 7 oseb, letnik 2019. Bivalni prostor tega avtodoma ima odprto zasnovo – obsega prostor za udobno spanje in bivanje ter prostoren jedilni prostor. Spalnica z dodatno višino, ki znaša 210 cm, ponuja izjemno prostoren spalni predel v prednjem strešnem prostoru.

Avtodom za 7 oseb Adria A70 je prostorno vozilo z najnovejšo opremo. Odlikujejo ga prostornost in optimalna razporeditev v notranjosti, nov kuhinjski blok s prostornim hladilnikom, ekskluzivna zasnova skrite kopalnice, v prednjem strešnem prostoru se nahaja široka postelja.

Več Rezervacija

Najem avtodoma

Adria A75 DP – avtodom za 6 oseb
že od 80 €/ dan

Adriatik.si ponuja v najem avtodom za 6 oseb Adria A75 DP, letnik 2019. Bivalni prostor tega avtodoma ima odprto zasnovo in obsega prostor za udobno bivanje za do šest oseb ter prostoren jedilni prostor.

Avtodom ima izjemno prostoren spalni predel v prednjem strešnem prostoru z dodatno višino, ki znaša 210 cm. Avtodom ima tendo in je opremljen s tempomatom.

Več Rezervacija

Najem avtodoma

Rimor Seal 95 za 5 oseb
že od 80 €/ dan

Avtodom Rimor Seal 95 je avtodom za 5 oseb. Opremljen je z dvojno posteljo v zadnjem delu avtodoma, ob katerem pa se lahko doda še eno sestavljivo ležišče. V prednjem delu se prav tako lahko izdela ležišče, ki je primerno za dve osebi.

Avtodom za 5 oseb ima bogato opremo: ABS zavorni sistem, hladilnik, plinsko kuhalno ploščo, motorno klimo, truma ogrevanje, električni pomik prednjih stekel, centralno zaklepanje, plinsko jeklenko, dozo kemikalij za toaleto. Za doplačilo je na voljo tudi dodatna oprema, da bo vaše potovanje z avtodomom še prijetnejše.

Več Rezervacija

Najem avtodoma

Rimor Seal 95P za 5 oseb
že od 80 €/ dan

Avtodom Rimor Seal 95P je avtodom za 5 oseb. Opremljen je z dvojno posteljo v zadnjem delu avtodoma, ob katerem pa se lahko doda še eno sestavljivo ležišče. V prednjem delu se prav tako lahko izdela ležišče, ki je primerno za dve osebi.

Avtodom za 5 oseb ima bogato opremo: ABS zavorni sistem, hladilnik, plinsko kuhalno ploščo, motorno klimo, truma ogrevanje, električni pomik prednjih stekel, centralno zaklepanje, plinsko jeklenko, dozo kemikalij za toaleto. Za doplačilo je na voljo tudi dodatna oprema, da bo vaše potovanje z avtodomom še prijetnejše …

Več Rezervacija

Najem avtodoma

Van 600 za 3 osebe
že od 70 €/ dan

Van 600 je najnovejši avtodom za 3 osebe, primeren za potovanja v vseh letnih časih. Za prijetno bivanje skrbi optimalna razporeditev v notranjosti in motorna klima poleti ter truma gretje v hladnejših dneh. Avtodom Van 600 je okretno vozilo, zaradi katerega bo potovanje z avtodomom prijetno in udobno.

Avtodom za 3 osebe Van 600 je lahko vodljiv avtodom, kot kombi vozilo. Večja zakonska postelja se nahaja v zadnjem delu avtodoma, medtem ko se manjša postelja lahko sestavi v jedilnem predelu avtodoma. Notranjost je opremljena optimalno, truma gretje za zimo in motorna klima za poletje, na voljo sta tudi tenda in nosilec za kolesa.

Več Rezervacija