Zakaj najeti avtodom v času spomladanskih počitnic?

Zakaj najeti avtodom v zimskem času in nizki sezoni?
Zakaj najeti avtodom v zimskem času in nizki sezoni?
23. februarja, 2018
Prikaži vse

Zakaj najeti avtodom v času spomladanskih počitnic?

Zunaj je sneg in mraz, vi pa v sebi že čutite, da je pomlad blizu. Verjetno zato, ker ste naveličani temnih, vlažnih in mrzlih dni. Komaj že čakate, da se znebite plaščev, šalov, težke obutve in da se predate prijetnim spomladanskim temperaturam. Lepi dnevi prihajajo in z njimi možnost za prvi letošnji pravi oddih, pa tudi za malo krajša ali celo daljša potovanja z avtodomom, seveda. Že imate koledar v rokah? Preštevate dneve do spomladanskih počitnic ali do prvomajskih praznikov? Kakšna bo letošnja matematika, ki vam bo omogočila čim več dni oddiha s čim manjšo porabo dopusta? Za tri dni dopusta lahko odpotujete za celih 10 dni. Pa to so že prave počitnice!

Ugotovite, koliko dni dopusta imate na razpolago in katero pot z avtodomom bi radi ubrali. Izbira možnih destinacij je spomladi zares raznolika in potovanje z avtodomom je odlična priložnost, da veliko prepotujete in vidite zanimive kotičke Evrope – spomladi si veliko ljudi želi na potovanje po Toscani. Izkušeni avtodomarji to destinacijo priporočajo vsem popotnikom. Na prave male počitnice se lahko odpravite tudi po lepi Istri ali po jadranski obali. Severna Italija ponuja prelepa jezera in mesta, ki so tako dosegljiva in tako mamljiva. Prelepa pot v tem času je Cinque Terra in okolica, ali pa Nizozemska z nepreglednimi polji tulipanov. Vse to lahko doživite v času potovanja z avtodomom.

Verjamemo, da je na vašem seznamu želenih krajev tudi kakšna zanimiva ideja, ki nam jo lahko zauate, saj je idej toliko, kolikor je popotnikov, ki so naravnost zaljubljeni v potovanja z avtodom, saj jim tovrstno dopustovanje omogoča spontano načrtovanje in neomejeno raziskovanje krajev, njihove zgodovine, kulture in kulinarike. Verjamemo, da boste za svojo pot izbrali najboljšo destinacijo, mi pa vam oddamo avtodom po ugodni ceni! Torej, korajžno se lotite načrtovanja poti z avtodomom in si zagotovite prve sončne počitnice v tem letu.

Srečno pot vam na potovanju z avtodomom želi Adriatik.si!