Najem plovila

Adriatik.si ponuja v najem plovila vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Za vse ljubitelje navtike ali tiste, ki si želijo zabavnega oddiha na vodi. Za najcenejši najem plovila preverite našo last minute ponudbo.


Delphia 1050 Escape barka za 8 oseb že od 195 €/ dan

Delphia 1050 Escape je motorna izpodrivna barka, letnik 2012, ki je primerna za plovbo in bivanje do 8 oseb. V notranjosti ima 3 kabine in salon, v katerih se nahaja skupaj 8 ležišč, med sprednjo kabino in salonom je prostor za wc in tuš. Odlikuje jo zelo nizka poraba goriva od 3-4 l/h. Barka se nahaja v Marini Izola.

Plovilo za 8 oseb Delphia 1050 Escape, dolžine čez vse 10,50 m, ima bogato opremo: navigacijski paket garmin 720 z avtopilotom in daljinskim upravljanjem, radijsko postajo vhf-garmin, volan sport, webasto ogrevanje, sidro in vodilo delta 16 kg, 50 m verige, brisalec vetrobranskega stekla, inverter – pretvornik elektrike (220 v, 1500 w) ... seznam ostale opreme si lahko oglejte v podrobnejšem opisu.

Več Rezervacija

Beneteau Barracuda 7

Beneteau Barracuda 7 – gliser za 8 oseb že od 200 €/ dan

Adriatik.si ponuja v najem gliser Beneteau Barracuda 7, letnik 2019, ki je primeren za plovbo in bivanje do 8 oseb. Gliser je popolnoma opremljen za dnevne ali večdnevne izlete in ribolov. Možen je tudi najem ribiške opreme za vse vrste morskega ribolova. Gliser lahko najamete skupaj s prikolico (izpit B+E).

Gliser Beneteau Barracuda 7, letnik 2019 z motorjem Mercury 150 je primeren za plovbo do 8 oseb. Gliser ima veliko dodatne opreme – je 3 vratni model, navigacija z vgrajenim Fishfinderjem Hummingbird Helix9, bowtraster za lažje upravljanje, reflektor in premicni reflektor na strehi, sidro 8kg, 5m inox veeige+40 m obtežene vrvi, nosilec za 8 palic, ima blazine zunaj, opremljen je z radiem.

Več Rezervacija