Prodaja in predelava vozil

Najcenejši najem avtodoma ali iskanje rabljenega avtodoma sta morda dve sprejemljivi rešitvi za vas v tem trenutku, a pomislite tudi na to, da vedno več ljudi posega po predelavi kombija v avtodom, saj kompaktno predelana kombi vozila predstavljajo cenovno dostopno različico za potovanja z avtodomom za več oseb.

Dodatna prednost predelanega kombi vozila v avtodom je okretnost vozila, kar je za potovanje z avtodomom izrednega pomena, ker vas razbremeni skrbi, da bi zaradi nepoznavanja avtodoma med dopustom poškodovali najeto vozilo.

Za tiste, ki na potovanjih raje ostanejo neopaženi, je predelava kombija v avtodom odlična izbira, saj zunanji videz predelanega kombija ostaja diskreten, v notranjosti pa vam je na razpolago udobje, kot ga ponuja klasičen avtodom – oprema je optimalno prilagojena udobju tako med potovanjem kot tudi bivanjem v predelanem avtodomu.

Odlična razporeditev enot v notranjosti avtodoma, ki jih narekujejo manjše zunanje mere kombi vozila, niso ovira za inovativne rešitve, ki jih poznajo le izkušeni predelovalci kombi vozil v avtodome. Zato zaupajte tistim, ki se spoznajo na svoj posel. Ekipa Adriatik.si za vas lahko izvede predelavo vozil v avtodom po meri z udobjem, kot ga ponujajo avtodomi na tržišču.

Izposoja avtodoma, ki je predelan iz kombi vozila, je ne voljo tudi v naši ponudbi. Torej se lahko pred odločitvijo za predelavo kombi vozila v avtodom z najemom avtodoma prepričate, ali je predelava kombi vozila prava za vas.

Najem avtodoma

Če bi radi izvedeli več o predelavi kombi vozil v avtodom, nas lahko pokličete po telefonu ++386 31 781 022, Peter Žonta ali nam pišete na elektronski naslov info@adriatik.si.