Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu (delni znesek v višini 40% od celotnega najema kot potrdilo rezervacije mora biti izvedeno ob podpisu pogodbe),
  • z nakazilom na transakcijski račun ponudnika v višini 40% celotnega najema ob sklenitvi pogodbe s podjetjem Saša Primožič s.p. (po ponudbi / predračunu).

Pri odpovedi najema manj kot 30 dni pred odhodom, se avans ne vrača!

Celotni znesek za najem mora biti plačan pred prevzemom vozila, v nasprotnem primeru ima ponudnik pravico zavrniti oddajo vozila.

Ponudnik najemniku izda račun v tiskani obliki po oz. ob plačanem celotnem znesku najema. Ponudnik si pridržuje pravico, da zavrne način plačila ‘ob prevzemu’.

Cene

Vse cene so v evrih (EUR), razen če je izrecno napisano drugače.

Cenik je veljaven od 11.1.2022 naprej in velja do preklica.

Cena navedena ob posameznem artiklu ne vsebuje kavcije ali stroškov čiščenja.

Cena, ki je navedena v predračunu, vsebuje ceno najema ter stroške čiščenja.

Najemna pogodba med ponudnikom in najemnikom je sklenjena v trenutku, ko ponudnik prejme 50% predplačila zneska najema. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za najemnika.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik najemniku omogočil odstop od najema, hkrati pa bo ponudnik najemniku ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.